dimarts, 13 de gener del 2015

Mar i cel



El dia 17 de desembre vàrem anar a Barcelona per veure una obra de teatre: Mar i cel. Aquesta obra va ser escrita el S.XIX per Àngel Guimerà i va tenir tant d'èxit que, fins i tot, avui en dia se segueix representant.

Per a mi ha estat una experiència; mai havia anat a un teatre i per primera vegada que hi he anat, m'ha encantat. 

Mar i cel és una obra tràgica, però el grumet, un noi petit, calma l`ambient. Allò  que dóna més tensió és que passa tot en un mateix lloc, en un vaixell, enmig del mar, on mai saps quin temps farà al dia següent i si hi haurà una tempesta.



Alguna cançó no s'entenia i et perdies durant uns segons, però eran cançons molt enganxoses i quan sorties del teatre segurament sorties cantant-les i, fins i tot, potser no te la treus del cap.
La veu que tenen els personatges és impressionant, l'escenografia està molt ben ideada encara que només hi havia un únic element: el vaixell.  A l`,escampar els personatges per l`escenari donava una sensació real. La indumentària era acurada a l`època i et feia més fàcil viatjar d'un segle a un altre. La història és molt bonica (depèn de com t'ho miris). No us diré el final perquè penso que és una obra que val la pena anar a veure-la.

Teresa Vallellano