diumenge, 22 de gener del 2017

Sortida teatral: Scaramouche

El dijous 12 de gener, vam anar a Barcelona tota l’ESO i els alumnes de 1r de batxillerat a veure una obra de teatre, Scaramouche.
En arribar, les primeres impressions no van ser bones: molts de nosaltres estàvem comentant que no veuríem res, ja que estàvem asseguts al segon pis, o que ens costaria veure-ho. Però l’obra ens va encantar tant a tots, que ningú, després de veure-la, va dir res dels llocs o, si més no, jo no vaig sentir cap queixa ( i sorprèn, perquè abans que comencés n’hi havia moltes!). 
Però és que l’obra va estar molt bé. Nosaltres anàvem amb una idea del que seria l’obra, ja que el dia abans n’havíem vist el màking off  (i havíem omplert  una fitxa), on vam conèixer dades i curiositats de l’espectacle, com qui era el director, els protagonistes, els personatges secundaris, qui va fer el decorat, i altres detalls interessants. De totes maneres, la representació ens va sorprendre molt positivament i va ser molt millor del que ens havíem imaginat.
Quan va acabar el teatre, vam agafar l’autocar i vam dinar al parc de la Ciutadella. Feia molt bon temps i tothom s’ho va passar d’allò més bé. Vam poder dinar i després passejar pel parc.
Una cosa que ens va agradar va ser estar amb la resta de companys de l’ESO: va ser divertit estar amb ells.
Ja acabant, els professors ens van citar a una hora al centre del parc, per fer un recompte, (per si algú s’havia perdut o arribava tard) i vam anar cap a l’autocar, que ens portaria a l’escola, per anar-nos-en, finalment, a casa.
Personalment, em va agradar molt l’excursió, perquè estem sempre a les classes i un dia lúdic, fora de l’escola, s’agraeix!

 OKSANA CUERPO, 4t ESO A

Resultado de imagen de scaramouche dagoll dagomResultado de imagen de scaramouche dagoll dagom