divendres, 31 de març del 2017

Dies previs al viatge a Londres!

DIES ABANS DEL VIATGE A LONDRES...

Avui, dia 30 de març, queden dos dies pel viatge a Londres. Estic eufòrica per emprendre aquesta experiència, ja que tinc moltes ganes de poder viure, juntament amb amics de tota la vida, una experiència que serà única.
                                                                                                       Queralt Poch

Estic molt emocionat! Tinc moltes ganes d’embarcar i tornar a anar en avió. A més,el fet d’anar amb els de la classe farà que sigui molt divertit i ho passarem molt bé tots. També serà entretingut veure molts monuments emblemàtics de Londres i conèixer la cultura
                                                                                                                     David Encinas

D'aquí dos dies estarem de camí a Londres i ja es nota com tothom en té moltes ganes. Tot i que alguns estan nerviosos per pujar en un avió, tots estem molt nerviosos i contents de que arribi aquest viatges tan esperat. Se’ns ha passat molt ràpid, ja que sembla que fos ahir quan vam començar el curs. Pensàvem que encara quedava molt lluny, però en un obrir i tancar d’ulls ja estem aquí, a punt de marxar.
Tenim pensat portar la dessuadora que vam dissenyar pel viatge el dia de l’aeroport, ja que a tots ens encanta! Els professors també en tenen una i els va agradar molt!
Farem moltes coses i veurem molts llocs i, per molt que haguem de caminar molt, ens ho passarem molt bé!
                                         
                                               Helena Pruna i Laia Rodríguez

Només queden dos dies per anar-nos-en a Londres, un viatge molt esperat des de principi de curs.
Aquest viatge serà inoblidable i únic ja que aquest serà l’últim curs que estarem tots junts, i serà un dels últims moments que puguem disfrutar tots.

                                                                                                  Paula Chamizo