divendres, 24 de novembre del 2017

Castle School Musical


Castle School Musical


El passat dimarts 21 de novembre de 2017, els alumnes de quart d’ESO van anar a veure l’obra de teatre Castle School Musical al teatre Victòria de Barcelona.

Un cop arribats a Barcelona van esmorzar abans d’entrar al teatre. Quan van entrar, van veure l’obra que va durar dos hores amb un descans de quinze minuts entre la primera hora i la segona. Quan va acabar l’obra van tenir temps de saludar, parlar i fer-se fotos amb els actors i actrius de l’obra. Seguidament van anar al punt de recollida acordat amb el autocars i un cop dins es va dirigir a l’escola de nou.

Castle School explica la història d’un grup de joves estudiants de segon de Batxillerat a un exclusiu internat ubicat en un castell medieval situat als afores de Londres. Un nou alumne acabat d’arribar és víctima d’assetjament escolar per part dels seus companys i alhora s’enamora d’una companya que acaba de patir la pèrdua de la seva mare. Paral·lelament, la direcció de l’escola pateix greus canvis ordenats pel nou subdirector, l’objectiu del qual és fer desaparèixer de l’escola les assignatures artístiques.  Es tracta d’un text que, toca temes de total actualitat i molt propers als joves, com són: l’assetjament, les males influències, el primer amor, l’amistat, 



l’excés d’autoritat, fins i tot es parla de política, de la crisi econòmica i de la conegudíssima reforma del sistema educatiu. Tot això, però, tractat des d´una vessant entretinguda i amb molt de ritme. No hi falten aventures. La tensió, el misteri i l´espectacularitat que recorden als actuals musicals de més èxit”, diuen a la presentació del muntatge.

Per aquests motius el musical va agradar molt als alumnes de quart d’ESO.
      



Nolan Priego Rot i Ismael Barroso Clarós