dijous, 2 de novembre del 2017

Convivències a l'Ametlla del Vallès



Convivències

El passat divendres 20 d’octubre els alumnes de 4t d’ESO vam fer les convivències a l’Ametlla del Vallès per enfortir i unir  més al grup per tal de conèixer-nos millor a partir de quatre activitats planificades pels professors.

El fet de haver-nos de coordinar entre nosaltres tan fent ioga com anar lligats de peus i corre al mateix temps amb el company lligat va aconseguir veure que sempre que hi ha comunicació i enteniment, quan l’un ajuda a l’altre és molt més fàcil avançar junts i alhora. Totes les activitats, molt amenes i divertides, per altre banda, van ser acollides amb bons ulls per tots nosaltres. Al principi pensàvem que serien bastant pesades però no, tot el contrari, ens vam quedar amb ganes de més. La relació amb companys i amics va fer que nosaltres arribéssim sents un grup d’alumnes de 4t per sortir de l’Ametlla del Vallès sent un equip.

Com a conclusió, vull dir que ara som més classe que abans i esperançat que el viatge a Londres i totes les activitats per guanyar diners per autofinançar-nos aquest viatge ens facin ser més equip que quan vam sortir de les convivències.


Arnau López Roca