dilluns, 3 d’octubre del 2016

Benvinguts al nou curs!



Tot just quan començàvem a creure que els dies d’estiu sense cap mena de rutina serien eterns, els arbres han anat adquirint un to marró i, entre puntada i puntada de peu a les fulles que lentament van caient, ens hem tornat a veure asseguts a classe. Com qui no diu res, setembre ha arribat i amb ell la rutina d’estudi que havíem deixat enrere fa tres mesos.

El curs ha començat de nou i ha florit en nosaltres l’emoció per plantar-li cara als reptes que ens esperen durant tot aquest any escolar que, per a la gran majoria de nosaltres, serà l’últim de l’educació secundària obligatòria. Gairebé sense adonar-nos-en, el temps ha anat passant i ja som alumnes de quart, quan sembla que era ahir que estàvem a primer d’ESO esperant per veure què ens aportaria aquella nova etapa.

Aquest curs, de moment, es presenta amb molta il·lusió tant per part dels alumnes com dels professors, ja que tenim per davant tot un curs on compartirem tots junts bones estones, somriures i creixement personal que ens farà valorar tots aquells moments tant divertits que hem compartit durant tots aquests anys.

Així doncs, donem la benvinguda a aquest curs escolar que ha arribat tan acompanyat de sorpreses que tots plegats ben aviat descobrirem.

                                         
                                                                             CLÀUDIA MOLINA, 4t ESO A