dilluns, 17 d’octubre del 2016

Sortida de Religió

El passat dimarts 4 d´octubre els alumnes de 4 ESO vàrem realitzar una sortida per Sabadell per tal d'endinsar-nos en el món del voluntariat, ja que, vinculat a l'àrea de Religió i de Tutoria, farem unes hores de servei comunitari.
Primerament, Mossèn Oriol va fer-nos una petita introducció sobre el tema i els llocs on podríem realitzar aquest servei. Després d´estar ben conscienciats sobre el tema , ens vam dirigir a tres dels cinc llocs que podem anar.
Primer vam anar a la residència d´avis de les Germanetes dels Ancians Desemparats, on vàrem poder conversar amb alguns dels avis i també vam observar els espais i l´ambient que es respirava. Parlar amb ells va ser interessant i ens va ajudar a prendre consciència que no tot gira només al nostre voltant.
Després vam fer dos grups: un va anar a Casa Guadalupe, que és un centre on ajuden dones embarassades que es troben en situacions complicades; i l´altre grup va anar al menjador solidari de Sabadell , que es dedica a repartir menjar a persones necessitades .
Després vam anar tots pel centre per fer una enquesta al carrer sobre si havien fet mai algun voluntariat.

Finalment, vam dirigir-nos a l´escola, on vam comentar les valoracions sobre la sortida.

Ben aviat coneixerem aquestes realitats, però ara ja d'una manera molt més activa, implicant-nos-hi. Segur que serà una gran experiència!

          MARC JANÉ, 4t ESO B